Кримінал

Суд відібрав права у сина мера Прилук, який скоїв п’яну ДТП

Суд позбавив водійських прав терміном на один рік та оштрафував на 10200 гривень сина міської голови Прилук Ярослава Попенка, який у вересні у нетверезому стані збив електроопору та в’їхав в автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій влетів у електроопору

Так, 5 жовтня Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області розглянув адміністративний протокол та виніс рішення про притягнення Попенка до відповідальності. За інформацією місцевих ЗМІ, це було друге засідання у цій справі, але ні сьогодні, ані 25 вересня Попенко до суду не прийшов.

10 вересня Ярослав Попенко — син міської голови Прилук Ольги Попенко — збив напідпитку електроопору та в’їхав у припаркований на узбіччі автомобіль. Проходити тест на вміст алкоголю він відмовився. Поліція склала на порушника два адмінпротоколи, у тому числі за керування у нетверезому стані, і відпустила. Через пошкодження електроопори жителі двох мікрорайонів Прилук залишалися майже добу без світла. Вони навіть вночі перекривали дорогу, вимагаючи відновлення електропостачання. У травні 2016 року Попенко у стані алкогольного сп’яніння в’їхав у паркан. Тоді він сплатив штраф у розмірі 3400 грн.

Джерело: УНІАН

Ще статті по темі

Back to top button