Кримінал

Тендер на ремонт Добрянської амбулаторії виграла фірма з нестачею документів

Господарський суд області 20 січня задовольнив позов Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Північного офісу Держаудитслужби та визнав недійсним рішення одного з комунальних підприємств Ріпкинської районної ради, за яким приватного суб’єкта господарювання визначено переможцем торгів із закупівлі робіт щодо проведення капітального ремонту Добрянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові можна пити воду з-під крана

Нагадаємо, подачі позову передувало проведення фінансового моніторингу Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області, а також опрацювання документів процедури відкритих торгів на веб-сайті «PROZORRO», за результатами чого встановлені суттєві та грубі порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі», пов’язані із невідповідністю та неповнотою поданої переможцем торгів тендерної документації. Відтак, вона мала б бути відхилена.

Всього у торгах взяли участь 6 учасників, 5 з яких пропонували значно меншу ціну на проведення вказаних ремонтних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button