Кримінал

Трьом киянам повідомлено про підозру у незаконному посіві та вирощуванні конопель на території Чернігівського району

За процесуального керівництва Козелецької окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям міста Києва у незаконному посіві та вирощуванні конопель за попередньою змовою групою осіб з метою збуту, виготовленні, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

Про це повідомляє Прокуратура Чернігівської області.

За даними слідства, група осіб налагодила злочинну схему з вирощування нарковмісних конопель на території Остерської громади Чернігівського району, обладнавши в господарському приміщенні домоволодіння одного з фігурантів теплицю з належним мікрокліматом для росту рослин роду конопля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині патрульні затримали вантажівку зі спиртом невідомого походження

Під час проведення обшуків виявлено та вилучено 75 висушених рослин коноплі вагою близько 20 кг, 88 ростучих рослин коноплі у вазонах та 258 саджанців, зіппакети із насінням, мінеральні добрива, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.

Наразі трьох зловмисників затримано та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ ВП №1 Чернігівського РУП ГУНП в Чернігівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що на Чернігівщині патрульні затримали вантажівку зі спиртом невідомого походження.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button