Кримінал

У Чернігівському районі поліція затримала чоловіка, який порізав односельця

Під час спільного розпиття спиртних напоїв між двома селянами виникла сварка, в ході якої раніше судимий чоловік завдав потерпілому ножових поранень грудної клітки.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

До Чернігівського районного відділення поліції надійшло повідомлення про отримання жителем одного з сіл району ножових поранень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що в ніч на 4 грудня раніше судимий житель села під час спільного розпиття спиртних напоїв разом із потерпілим на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс односельцю кілька ударів ножем.

Чоловік з ножовими пораненнями грудної клітки та пневмотораксом був госпіталізований до лікарні. Наразі загрози життю пацієнта немає.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він надав правоохоронцям правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button