Кримінал

У чернігівському супермаркеті чоловік намагався вкрасти мак і шоколад

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у  кримінальному провадженні за фактом крадіжки солодощів із одного із супермаркетів міста.

Встановлено, що наприкінці травня поточного року зловмисник, перебуваючи в приміщенні одного із супермаркетів міста, шляхом вільного доступу намагався таємно викрасти з торгових полиць мак ваговий фасований та сім плиток молочного шоколаду марки «Корона MAX FUN» з вибуховою карамеллю, мармеладом і печивом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець узяв подзвонити і потрапив під суд

Із зазначеним товаром, не розрахувавшись за нього, зловмисник пройшов турнікет магазину та направився до виходу, однак на виході був затриманий охороною магазину.

Дії обвинуваченого кваліфіковано ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 185 КК України (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами до двох місяців, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button