Кримінал

У чернігівця вилучили майже 2,5 тонни спирту невідомого походження

Співробітники Ніжинського райуправління поліції спільно з оперативниками карного розшуку обласної поліції викрили чернігівця, який перевозив 200-літрові діжки зі спиртом. 

В ході реалізації оперативної інформації поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили поблизу Ніжина вантажний автофургон «Мерседес-Бенц Спринтер».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні затримали водія «під кайфом»

Поліцейські виявили в салоні транспортного засобу 12 діжок, ємністю 200 літрів кожна, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту. З незаконного обігу вилучено 2400 літрів спирту невідомого походження. Автівку і вантаж вилучено, речовину направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчі Ніжинського райуправління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Такі дії караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що чернігівські патрульні затримали водія «під кайфом».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button