Кримінал

У Чернігові 42-річний чоловік зберігав наркотики (Фото)

Оперативники обласного управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Чернігівського районного управління поліції вчора провели санкціонований обшук в оселі 42-річного чернігівця, який причетний до незаконного обігу наркотиків.

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що мешканець Чернігова систематично їздить одразу до кількох приватних клінік столиці для отримання препаратів замісної терапії.

Поліцейські встановили, що чернігівець вводив в оману лікарів приватних клінік та отримував від них рецепти на право придбання наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів. Зловмисник щотижня їздив до аптек Києва для купівлі цих препаратів. Вартість разової «партії» лікарських засобів за цінами чорного ринку становила близько 15 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був голодний і неохайний: поліцейські забрали у чернігівської родини немовля

18 лютого поліція провела санкціонований обшук в оселі зловмисника. Правоохоронці виявили та вилучили 145 пігулок наркотичного засобу метадон, понад 150 пігулок сильнодіючих лікарських засобів, а також медичну документацію. Вилучене направили на проведення експертних досліджень.

Нині вирішується питання про повідомлення чернігівцю про підозру за ознаками злочину передбаченого статтею 308 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства) та частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За тяжчою з них, зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
 поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button