Кримінал

У Чернігові агресивний водій заблокував легковик та розбив у ньому скло (Відео)

Днями в одній з Інтернет-спільнот з’явилося відео, як мікроавтобус Volkswagen рухається вулицею Кільцевою з порушенням правил дорожнього руху – автомобіль раптово перелаштовується та підрізає супутній автотранспорт. Потім, заблокувавши автомобіль Peugeot, водій мікроавтобуса виходить з-за керма і розбиває скло в авто, якому він перегородив дорогу.

Патрульні поліцейські встановили власника транспортного засобу, а також особу, яка перебувала за кермом мікроавтобуса і фігурує на відео. З’ясувалося, що це родич власника авто – 31-річний житель Чернігова. Того ж дня громадянин прибув до управління патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині голову тергромади затримали п’яним за кермом (Фото)

Переглянувши відео з інцидентом, чоловік підтвердив, що це саме він. Свої дії пояснив власною нестриманістю.

За порушення правил дорожнього руху поліцейські склали на водія Volkswagen адмінпротокол за ч. 4 ст. 122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП.

З огляду на те, що інший учасник події того ж дня звернувся до поліції з заявою на дії водія мікроавтобуса, патрульні поліцейські сповістили Чернігівське районне управління поліції, що особа водія Volkswagen і його місце знаходження встановлені.

Поліція Чернігова внесла до єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію за фактом подій, які можуть кваліфікуватися за ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Перевірка триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button