Кримінал

У Чернігові чоловік напав на жінку і викрав сумку

Сьогодні, близько 13-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці 1-ї танкової бригади біля одного з багатоповерхових будинків невідомий чоловік вдарив жінку та забрав сумку з особистими речами. За вказаною адресою одразу направили екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Поспілкувавшись із потерпілою, поліцейські з’ясували, що медичної допомоги вона не потребує. Жінка надала опис невідомого та вказала, що він зайшов до одного з під’їздів багатоповерхівки. Розповіла, яка на вигляд сумка, та, що в ній лежали гаманець із грошима та мобільний телефон.

Перевіряючи інформацію, інспектори виявили в одному з під’їздів громадянина, який тримав у руках сумку, про яку йшлося. Чоловік був з ознаками алкогольного сп’яніння. Коли патрульні показали його потерпілій, жінка упізнала у ньому свого кривдника.

Невідомим виявився 56-річний житель Чернігівської області. Громадянин не зміг надати жодних пояснень з приводу того, що сталося. Для з’ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Ще статті по темі

Back to top button