Кримінал

У Чернігові двоє молодиків пограбували банк (Фото)

Поліцейські затримали двох молодиків, що проникли до пошкодженого ворожими обстрілами приміщення банку. Зловмисники викрали сейф та комп’ютерний монітор. Тепер їм загрожує до 8 років ув’язнення.

14 квітня до поліції звернувся співробітник однієї з банківських установ Чернігова. Заявник повідомив, що невідомі проникли до банку крізь отвір у стіні, який утворився внаслідок ворожих обстрілів. З приміщення зник сейф з печатками та цінними документами, а також комп’ютерний монітор.

В ході оперативно-розшукових заходів оперативники управління карного розшуку поліції Чернігівщини спільно зі співробітниками кримінального блоку Чернігівського районного управління поліції швидко встановили особи причетних до крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські викрили чернігівця на незаконному зберіганні боєприпасів і наркотиків (Фото)

Того ж дня поліцейські затримали двох підозрюваних у крадіжці в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В автомобілі зловмисників правоохоронці виявили викрадене майно та вилучили його.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури відкрила провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного чи надзвичайного стану). Такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button