Кримінал

У Чернігові гвардійці затримали двох осіб із наркотиками

Під час несення служби на одному з блокпостів міста Чернігова, гвардійці зупинили маршрутне таксі для перевірки документів. Під час спілкування з пасажирами службовий собака зреагував на наявність заборонених речовин в одного з громадян. При проведенні поверхневого огляду, у присутності свідків, правоохоронці виявили у затриманого два згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно наркотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом вихідних патрульні виявили у двох громадян наркотики

На іншому блокпості, гвардійці під час перевірки документів у водія зупиненого автомобіля звернули увагу на його дивну поведінку. Громадянин помітно нервував та постійно рухав руками по кишеням. При проведенні поверхневого огляду, у присутності свідків, правоохоронці виявили у внутрішній кишені жилетки затриманого згорток з кристалічною речовиною білого кольору, схожу на наркотичну речовину «солі».

На місця затримання були викликана слідчо-оперативні групи, яким передали затриманих для з’ясування обставин за підозрою у порушенні статті 309 ККУ, а вилучені речовини направили на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України

Ще статті по темі

Back to top button