Кримінал

У Чернігові молодик обікрав Дім молитви

У рамках розслідування кримінального провадження за статтею «крадіжка» співробітники Чернігівського відділу поліції вийшли на молодика, який виніс з приміщення будинку молитви ноутбуки та аксесуари до них.

До будь-якої культової споруди вдень зазвичай можна зайти абсолютно безперешкодно, адже саме для цього вони й відкриті. Але не завжди цією можливістю користуються тільки віряни, а буває і різні пройдисвіти, як-от 21-річний житель Козелеччини.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Як встановили правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів, зранку в Чернігові молодик зайшов у дом молитви та поцупив звідти два ноутбуки, бездротову комп’ютерну мишу, електроподовжувач, упакував «здобич» у спеціальну сумку та пішов геть. Коли ж на зловмисника вийшла поліція, то одразу розповів як усе було. До речі, кримінального шлейфу на спиною у парубка немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові домушник викрав парфуми, пуховик та окуляри

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button