Кримінал

У Чернігові нетверезий водій пропонував хабара патрульним

Вчора опівночі на вулиці Ціолковського патрульні помітили автомобіль Mitsubishi Lancer, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але той лише пришвидшив рух. Охоронці порядку заблокували автомобіль шляхом переслідування.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали відносно нього, водій став пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 нетверезих водіїв виявили патрульні на Чернігівщині протягом вихідних

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Також нагадали, що вся їхня розмова фіксується на нагрудну камеру і відео буде цьому доказом.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

На кермувальника склали адмінматеріали: за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП. Водій продовжив спілкування вже зі слідчим.

Нагадаємо, що поліцейські розшукали зниклого жителя Прилук.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button