Кримінал

У Чернігові оперативники затримали організатора Інтернет-крамниці з продажу психотропів (Фото)

Злочинною діяльністю займався 23-річний раніше судимий чоловік. Своїм клієнтам він збував амфетамін та синтетичний канабіноїд JWH-018. Зловмиснику вже повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції (УБН ДБН НПУ) спільно зі слідчими районного управління поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури припинили наркобізнес місцевого жителя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині приватне підприємство «нагрілося» на 600 тисяч гривень бюджетних коштів

За словами начальника Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області ДБН НПУ Дмитра Лісниченка, раніше судимий за наркозлочини дилер створив у месенджері Телеграм-каналу «магазин», де розміщував інформацію про наявність психотропних речовин та приймав замовлення. У асортименті товару здебільшого були амфетамін та синтетичний канабіноїд JWH-018. Реалізовував товар під час особистих зустрічей з клієнтами.

Під час санкціонованого обшуку квартири фігуранта правоохоронці виявили розфасовані пакетики з психотропами, а також чотири пістолета, серед яких один саморобний, набої, електронні ваги, мобільні телефони та пристрої для паління.

«Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомлено про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, це – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», – додав Дмитро Лісниченко.

За результатами експертизи буде вирішуватися питання щодо оголошення йому підозри ще й за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Діяльність наркокрамниці заблоковано.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент боротьби з наркозлочинністю
Національної поліції України

Ще статті по темі

Back to top button