Кримінал

У Чернігові орудували крадії телефонів

Учора чернігівська поліція встановила особи чотирьох зловмисників, які поцупили три мобільні телефони та одну зовнішню батарею. Крадіжки були скоєні за різних умов, людьми різної статі та віку.

В одному з випадків мобільний телефон у чернігівця вкрав 31-річний виходець із Ріпкинського району. Сталося це в приміщенні одного з розважальних закладів обласного центру. У скоєному чоловік зізнався та добровільно видав китайський мобільний телефон свіжої моделі.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Інший телефон поцупили у жінки, яка перебувала в приміщенні салону-перукарні в центрі Чернігова. За іронією долі, об’єкт злочинного посягання абсолютно ідентичний тому, що й у попередньому випадку,ось тільки поцупив його 50-річний чернігівець. Коли ж він зрозумів, що поліція його викрила, то віддав мобільний власниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні затримали молодика, який розпивав алкоголь у громадському місці

Поліцейські також встановили, що 25-річна дівчина вкрала мобільний телефон іншої відомої дорогої марки у дівчинки 8-ми років. Підозрювана вже притягалася раніше до кримінальної відповідальності.

Ще один випадок стався в магазині, звідки 27-річна жінка таємно винесла Power Bank — зовнішній зарядний пристрій. Свою вину вона визнала повністю, як і її «колеги по нещастю».

Інформація про кожну подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За кожним з фактів поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення майна). Її максимальна санкція — до трьохроківпозбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button