Кримінал

У Чернігові п’яний водій, позбавлений права керування, нелегально перевозив спирт

Патрульні виявили два факти перевезення громадянами підакцизного товару без документів

Учора, 5 червня, патрульні поліцейські отримали інформацію, що вулицями Чернігова рухається вантажний мікроавтобус Opel Movano, водій якого може бути нетверезим.

Один із патрульних екіпажів виявив вказаний автомобіль на вулиці Любецькій. Як з’ясувалося, за кермом перебував 31-річний чернігівець.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Інформація про те, що кермувальник нетверезий, підтвердилася — чоловік був з ознаками алкогольного сп’яніння. Також виявилося, що громадянин позбавлений права керування транспортними засобами за скоєння аналогічного правопорушення і термін позбавлення ще не збіг.

Під час поверхневого огляду мікроавтобуса у вантажному відсіку інспектори виявили пластикові ємності різного об’єму з невідомою рідиною, що мала характерний запах спирту. Водій не зміг пояснити, що саме він перевозить.

Другий випадок стався на вулиці Поліській — патрульні зупинили за порушення ПДР Volkswagen Caddy.

Під час спілкування з водієм інспектори звернули увагу на велику кількість ящиків з алкогольними напоями, які було видно через бокове скло. На запитання поліцейських про походження вантажу чоловік почав нервувати, кілька разів змінював версії своїх відповідей. Жодних документів надати також не зміг.

В обох випадках патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Після оформлення всіх необхідних матеріалів про адміністративні правопорушення транспортні засоби доправлені на арештмайданчик.
Поліція з’ясовує всі обставини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button