Кримінал

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП та зник з місця події

Вчора, близько 15-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП зі зниклим. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, рухаючись другорядною дорогою, не надав переваги в русі автомобілю Mercedes-Benz, який рухався головною дорогою. В результаті чого сталося зіткнення. Замість того аби зупинитися, кермувальник Mitsubishi поїхав з місця події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідчі поліції Корюківщини повідомили двом мешканкам району про підозру у збуті наркотиків

Інспектори опитали свідків події та встановили напрямок, в якому поїхав автомобіль. Під час відпрацювання орієнтування, автомобіль виявили та зупинили по вулиці Тероборони.

Під час спілкування з водієм, інспектори помітили в останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу “Drager”. Результат — 1,09 проміле.

На кермувальника склали адмінматеріали: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Чоловіка відсторонено від керування, автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button