Кримінал

У Чернігові патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП і намагався втекти (Фото)

Вчора, близько 19-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Доценка сталася дорожньо-транспортна пригода — зіткнулися Skoda Octavia і Renault Scenic. Постраждалих немає. Водій Renault, залишивши своє авто, пішов з місця пригоди. За вказаною адресою направили два патрульних екіпажі, один з них — роти тактико-оперативного реагування.

Поспілкувавшись з другим учасником ДТП, ТОРівці з’ясували, як виглядає водій, що втік з місця пригоди і у який бік він пішов. Інспектори одразу вирушили на його пошуки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині односелець вкрав 45 тисяч гривень у пенсіонера

За короткий час громадянина, схожого за описом на розшукуваного, доставили на місце ДТП. Чоловік був з явними зовнішніми ознаками алкогольного сп’яніння. Заявник його одразу упізнав. Також під час перевірки інформації про транспортний засіб підтвердилося, що авто належить громадянинові, якого доставили охоронці порядку.

Кермувальник Renault відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку на виявлення чи спростування стану алкогольного сп’яніння, мотивуючи це тим, що алкоголь він вживав вже після автопригоди. Причиною ДТП стало те, що чоловік не впорався з керуванням під час руху.

Патрульні склали на громадянина кілька адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 130 (Вживання особою алкоголю після ДТП за її участю) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button