Кримінал

У Чернігові патрульні затримали невиправного порушника

Учора, 9 червня, приблизно о 15-й годині, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Красносільського невідомий конфліктує з перехожим, виражається нецензурною лайкою, має при собі пістолет.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Патрульні, які прибули на місце, виявили 44-річного чоловіка, на якого вказав заявник. Свідки події повідомили, що громадянин заховав пістолет під колесо свого автомобіля. Оглянувши транспортний засіб, охоронці порядку виявили під заднім колесом автомобіля пістолет, на який вказали свідки. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Також поліцейські помітили на авто механічні пошкодження, характерні для ДТП. Зʼясувалося, що громадянин, керуючи автомобілем, здійснив наїзд на перешкоду, а саме дерево. Після чого покинув місце ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть 23-річного водія, який влетів у електроопору

Під час спілкування з кермувальником, патрульні помітили у нього ознаки спʼяніння. Проте чоловік відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Також під час перевірки документів зʼясувалося, що керманич позбавлений права керування транспортними засобами та вже притягався до відповідальності за аналогічне правопорушення.

На чоловіка склали кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Громадянина відсторонено від керування транспортним засобом. Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. Чоловік продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button