Кримінал

У Чернігові поліцейські допомогли повернутися додому двом чернігівцям, які загубилися

Учора, 13 березня, близько 19-ї години патрульні отримали інформацію, що військовослужбовці Національної гвардії України під час патрулювання на проспекті Миру виявили громадянина похилого віку, який не орієнтується на місцевості.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що чоловік зовсім не пам’ятає, де живе, звідки й куди іде. Під час огляду в одній із кишень інспектори знайшли записку з прізвищем і номером телефону. Виявилося, що це дружина громадянина.

Жінка назвала повні дані та підтвердила, що чоловік періодично може втрачати пам’ять. Громадянина доставили за місцем мешкання.

Кількома годинами пізніше до патрульної поліції надійшло ще одне повідомлення про виявлення особи, яка дезорієнтована. І знову інформація надійшла від військових нацгвардійців.

Цього разу в чоловіка був документ, що посвідчує його особу. І поліцейські з’ясували, що громадянин перебуває в розшуку, як зниклий безвісти.

Він має вади здоров’я і напередодні самовільно залишив медзаклад. Відтоді не було жодної інформації про його місце перебування.

Патрульні повідомили родичів чоловіка та відвезли його додому.

Ще статті по темі

Back to top button