Кримінал

У Чернігові правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження щодо наркоторговця з мільйонним обігом

Слідчі слідчого управління поліції Чернігівщини завершили досудове розслідування та передали прокуророві Чернігівської окружної прокуратури для скерування до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо торговця психотропною речовиною, який зберігав підготовлений до продажу «товар» майже на мільйон гривень.
Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ викрили цього 23-річного місцевого мешканця у збуті психотропної речовини у вересні поточного року.

Слідчі встановили, що зловмисник організував свою незаконну діяльність за принципом інтернет-магазину. Він замовляв пакунки з психотропною речовиною в інтернеті, здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом «закладок» через соцмережі. Загалом правоохоронці задокументували чотири факти здійснення цим наркодилером протизаконних операцій з особливо небезпечними психотропними речовинами.

Під час санкціонованого обшуку в оселі чернігівця правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети з психотропною речовиною загальною вагою майже півтора кілограма та інші речові докази. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку наближається до мільйона гривень.
Наразі слідчий поліції за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури завершив досудове розслідування у провадженні за частинами 2 та 3 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах).

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом передано прокуророві для скерування до суду.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button