Кримінал

У Чернігові протягом вихідних патрульні повернули два мобільні телефони їхнім власникам

У суботу на лінію 102 надійшло повідомлення від чернігівки, що на неї напав чоловік і забрав мобільний телефон. На місце події направили один із патрульних екіпажів. Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Поспілкувавшись із заявницею, інспектори з’ясували, що до жінки прийшов наочно знайомий громадянин. За її словами, він був нетверезий. Чоловік раптово почав сваритися з потерпілою. Жінка не хотіла спілкуватися в такий спосіб і сказала про це своєму знайомому. Натомість чоловік накинувся на неї та намагався душити, потім вихопив із рук телефон та пішов у невідомому напрямку.

Виявилося, що на мобільному телефоні ввімкнена функція геолокації. Поліцейські швидко з’ясували місце знаходження громадянина, який може бути причетним до пограбування.

Під час поверхневої перевірки у 42-річного чернігівця патрульні виявили телефон, який йому не належить. Згодом з’ясується, що це мобільний потерпілої жінки.

Інший випадок стався вночі у неділю. На проспекті Миру у 29-річного чернігівця виник конфлікт із двома іншими громадянами, який переріс у штовханину. Після того, як чоловіки розійшлися, заявник помітив зникнення свого гаджета та звернувся до поліції.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із потерпілим, патрульні поліцейські встановили прикмети осіб, з якими у нього виник конфлікт.

За доволі короткий час охоронці порядку виявили двох осіб, схожих за описом. Під час поверхневої перевірки в одного з них інспектори виявили мобільний телефон заявника.
За обома випадками для з’ясування всіх обставин та фіксації правопорушення, що має ознаки злочину, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button