Кримінал

У Чернігові п’яний водій втік з місця ДТП

Близько восьмої вечора 27 червня на лінію «102» надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Пушкіна та Преображенської сталася дорожньо-транспортна пригода – ВАЗ-2107 зіткнувся з Chevrolet Aveo, потерпілих немає. На місце направили екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігова.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що на місці пригоди є тільки Chevrolet. За словами водія, ВАЗ поїхав одразу після зіткнення. Чоловік чітко запам’ятав державний номерний знак та колір авто.

Встановивши обставини ДТП, правоохоронці прийшли до висновку, що винуватцем ДТП може бути саме водій ВАЗу. Для того, щоб повноцінно з’ясувати всі обставини, екіпажам патрульної поліції розіслали орієнтування на автомобіль-утікач. 

36274704_1844804612490547_1026165126937444352_nБлизько опівночі на вулиці Івана Мазепи один із патрульних екіпажів помітив розшукуване авто і подав водію сигнал зупинитися. Від самого початку спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на наявні у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на виявлення алкоголю за допомогою приладу «Drager». У присутності двох свідків зафіксували результат тесту – 3,15 проміле.

25-річний водій ВАЗу не заперечував факту скоєння ним ДТП і втечі з місця аварії. Також під час зовнішнього огляду транспортного засобу патрульні виявили характерні для аварії пошкодження. Крім того, у машини був відсутній номерний знаку попереду.

Патрульні склали на водія три адміністративних протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і за ст. 122-2 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та склали постанову за ч. 6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом без номерного знака) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Ще статті по темі

Back to top button