Кримінал

У Чернігові син пограбував матір

Коли чернігівка помітила, що з дому зникла побутова техніка, то звернулася по допомогу до Чернігівського відділу поліції. Досвідченні правоохоронці одразу запідозрили її родича у причетності до крадіжки.

До дільничного офіцера поліції Чернігівського відділу поліції із заявою звернулася чернігівка. Приводом для цього стало зникнення з її помешкання телевізора та пральної машини. У ході перевірки було встановлено, що крадіжку скоїв 35-річний син потерпілої. Це підтверджується квитанціями з ломбардів.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У той же день він намагався безкоштовно повечеряти, винісши з одного із супермаркетів міста торбу з харчами: оселедець, м’ясо, ікру, чай, цукор, хліб. Товар вилучено та повернуто в магазин.

У діях горе-сина вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена повторно. Дані дії караються арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

На жаль, у родинах часто стаються конфлікти, які вирішити можна лише завдяки правоохоронцям. Так, на початку місяця чернігівська поліція викрила шахрайку, яка грала на родинних почуттях. 52-річна жінка повідомила, що її племінниця ввела в оману знайомих родини, удавши, що потребує грошей на операцію. Завдяки вдало спланованій легенді дівчина «заробила» 7,5 тисяч гривень..

Ще статті по темі

Back to top button