Кримінал

У Чернігові собака напала на дитину

Вчора екіпаж роти тактико-оперативного реагування отримав інформацію, що на вулиці Незалежності собака напав на дитину. Поліцейські негайно вирушили на місце.

В одному з дворів поблизу дитячого майданчика інспектори побачили хлопчика близько п’яти років, який лежав на снігу. Поряд з дитиною сидів собака породи Лабрадор. Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Пес гарчав на будь-кого, хто намагався наблизитися. Коли дитина починала рухатися, намагаючись підвестися, не давав їй цього зробити.

Один з ТОРівців відволік на себе тварину і, коли собака на нього стрибнула, інший поліцейський закрив собою дитину. На щастя, ніхто не постраждав. Пес одразу утік.

Дитину поліцейські провели додому та передали батькам. Після цього вирушили на пошуки собаки. Розшукали швидко — він був неподалік. Тварина поводилася спокійно і вже за кілька хвилин пішла патрульним до рук.

Власника тварини встановити не вдалося, мешканці навколишніх будинків розповіли, що вона вже кілька днів блукає мікрорайоном.

Охоронці порядку передали тварину зооволонтерам однієї з громадських організацій.

Ще статті по темі

Back to top button