Кримінал

У Чернігові студента засудили за небажання прибирати вулицю

За результатами розгляду обвинувального акту, суд погодився з думкою прокурора про наявність в діях мешканця м. Чернігова, 2000 року народження, складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 389 КК України (ухилення від виконання покарання, не пов’язаного з позбавленням волі) та необхідність призначення йому покарання у виді арешту.

Встановлено, що обвинувачений, будучи студентом 31.05.2018 був засуджений за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство) та з урахуванням його молодого віку призначено покарання у виді 70 годин громадських робіт.

23.07.2018 обвинуваченого поставлено на облік у Деснянському районному відділі філії державної установи «Центр пробації» в Черінігвській області, ознайомлено з умовами відбування покарання у виді громадських робіт, та направлено для відбування покарання до Комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради.

Будучи попередженим про кримінальну відповідальність за ухилення від виконання покарання, парубок умисно не виконав призначене судом покарання.

За свою легковажність обвинуваченому, якому в цьому році виповнилося лише 18 років, за рішенням Деснянського районного суду м. Чернігова доведеться відсидіти 2 місяці арешту в умовах ізоляції від суспільства.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button