Кримінал

У Чернігові в під’їзді будинку на Івана Мазепи в жінки відібрали рюкзак

Учора, 7 грудня, приблизно о 22-й годині, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Івана Мазепи в під’їзді одного з багатоквартирних будинків двоє невідомих (чоловік і жінка) забрали у жінки рюкзак і побігли на вулицю. За вказаною адресою одразу направили кілька екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліція викрила розбійницьку групу, що нападала на помешкання пенсіонерів (Фото)

Прибувши на місце, охоронці порядку з’ясували, що потерпілій 47 років, мешкає у цьому ж будинку. За її словами, в рюкзаку був мобільний телефон і чимала сума грошей. Жінка змогла описати нападників, тому інші патрульні екіпажі швидко отримали орієнтування про розшук невідомих.

Уже за короткий час поблизу місця, де сталася подія, один з екіпажів патрульної поліції, що відпрацьовував інформацію, помітив трьох громадян: двох чоловіків і жінку. Жінка та один із чоловіків були дуже схожими на розшукуваних.

Імовірно, зрозумівши, що поліцейські звернули на них увагу, невідомі раптово змінили напрямок руху та прискорили ходу. Патрульні зупинили громадян.

130605998_2466682423636093_8860559618319642959_n

Пояснивши причину своєї уваги безпосередньо до цих осіб і з’ясувавши їхні дані, інспектори запросили чоловіків та жінку на місце імовірного нападу. Потерпіла одразу упізнала жінку та одного з чоловіків.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button