Кримінал

У Чернігові військовозобов’язаним порушникам комендантської години вручили «повістки»

У Чернігові поліцейські проводять безпекове відпрацювання міста під час комендантської години

Співробітники Чернігівського районного управління поліції спільно з колегами з обласного главку поліції та військовослужбовцями Збройних Сил України проводять спільні профілактичні рейди і слідкують за дотриманням громадянами правопорядку та комендантської години.

Такі відпрацювання спрямовані на запобігання кримінальних та адміністративних правопорушень. Особливо — під час дії комендантської години. Правоохоронці слідкують за дотриманням правил воєнного стану, перевіряють підозрілих осіб та автомобілі.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Перед вихідними правоохоронці провели посилене відпрацювання у місцях скупчення людей, на вокзалах та прилеглих до них територіях, парках, скверах та спальних районах міста. До відпрацювань були залучені автопатрулі та піші наряди.

В ході відпрацювання протягом двох діб правоохоронці перевірили близько 200 громадян та понад 300 транспортних засобів. Крім того, поліцейські притягали до адмінвідповідальності громадян за куріння та розпивання алкоголю у громадських місцях.

Упродовж комендантської години, яка діяла 29 липня з 23:00 по 4:00 30 липня правоохоронці перевірили 27 осіб (з них двох направили на фільтрацію). Військовозобов’язаним порушникам комендантської години були вручені «повістки». Також в ході відпрацювання виявили двох осіб, яких розшукувала Державна виконавча служба.

Поліція закликає громадян залишатися вдома під час комендантської години та з розумінням ставитися до перевірок документів і транспортних засобів, адже головна мета відпрацювання – зробити життя чернігівців безпечнішим.

Нагадуємо, що у випадку виникнення надзвичайних чи підозрілих ситуацій потрібно одразу повідомляти на спецлінію «102».

Поліція й надалі проводитиме профілактичні відпрацювання на територіях обслуговування заради дотримання правопорядку та безпеки громадян.

Ще статті по темі

Back to top button