Кримінал

У Чернігові викрили злочинну групу, яка проводила азартні ігри

Поліція Чернігівщини скерувала до суду справу щодо організованої злочинної групи, яка займалася проведенням азартних ігор.

Слідчі Чернігівського районного управління поліції спільно з управлінням стратегічних розслідувань завершили досудове розслідування та передали прокурору Чернігівської окружної прокуратури для направлення до суду обвинувальний акт щодо організованої групи, яка незаконно надавала послуги з доступу до азартних ігор. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

За даними слідства, обвинувачені незаконно проводили азартні ігри з використанням мережі Інтернет у гральному закладі на території Чернігова щонайменше протягом одного року.
Клієнти потрапляли всередину закладу тільки за попередньою домовленістю з його адміністраторами та організатором злочину.

У ході проведення обшуків у незаконному гральному закладі та за місцем проживання обвинувачених поліцейські виявили та вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, блокноти з чорновими записами, банківські картки та гроші у різній валюті загальною сумою приблизно 200 тисяч гривень.

Поліція завершила досудове розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button