Кримінал

У Чернігові водій скоїв ДТП і зник з місця аварії (Відео)

Вчора до поліції надійшло повідомлення про пошкодження огорожі поблизу будівлі міського управління освіти на проспекті Перемоги. За вказаною адресою направили один з екіпажів патрульної поліції.

Під час огляду місця події патрульні виявили сліди транспортного засобу та уламки бамперу. Пошкодження огорожі також вказували на ДТП.

За допомогою системи відеонагляду «Безпечне місто» поліцейським вдалося ідентифікувати автомобіль. Виявилося, що це Hyundai Elantra. Також вдалося встановити і зв’язатися з власником авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Красній площі Чернігова знову сталася ДТП (Відеофакт)

Від власника інспектори дізналися, що автомобілем користується інша особа. Він повідомив інформацію про користувача, а також надав дані з GPS-навігатора, який встановлений в автомобілі.

Охоронці порядку швидко розшукали легковик. Він повністю збігався з тим, що й на відео. Пошкодження передньої частини відповідали дорожньо-транспортній пригоді.

Водій знайшовся так само швидко. Ним виявився 25-річний чернігівець. Громадянин підтвердив, що користується автомобілем і у момент пригоди перебував за кермом.

Патрульні склали на чоловіка два адмінпротоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button