Кримінал

У Чернігові водій таксі під кайфом спричинив ДТП (Фото)

Учора, 9 лютого, близько 14-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Гетьмана Полуботка — Renault Logan наїхав на припаркований Mercedes Benz C 200. Постраждалих немає, але, за словами заявника, водій Renault дивно поводиться.

Патрульні, які прибули на місце, побачили, що на задньому сидінні Renault сидить чоловік, який був у дуже хворобливому стані — дихав, але практично не реагував на зовнішні подразники. Інспектори негайно викликали швидку допомогу. За кілька хвилин його шпиталізували з попереднім діагнозом «кома».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування таксі

Опитавши водія Mercedes і свідка автопригоди, патрульні попередньо з’ясували попередньо з’ясували, що Renault Logan, який використовується для надання послуг із перевезення пасажирів у режимі таксі, рухався вулицею і з невідомих причин наїхав на Mercedes, який стояв на місці для паркування без жодного руху. Чоловік, якого забрала «швидка», — водій таксі.

Згодом із медзакладу до управління патрульної поліції повідомили, що стан коми 37-річного громадянина, якого доправили на «швидкій» із місця ДТП, зумовлений вживанням наркотичного засобу. Відповідний висновок лікаря готовий. Тобто водій керував авто, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння.

Коли чоловік прийшов до тями і його стан здоров’я дозволив спілкуватися з охоронцями порядку, патрульні склали на нього два адмінпротоколи: за ст. 130 (Керування в ставні наркотичного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button