Кримінал

У Чернігові за добу викрили двох водіїв із підробленими документами на автівки

Поліція вилучила у двох водіїв авто документи з ознаками підробки. За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження, в межах яких призначено низку експертиз.

Про це повідомляють у поліції Чернігівського району.

Учора під час патрулювання інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції зупинили автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого перебував 42-річний житель одного з населених пунктів Киїнської громади.

Перевіряючи документи, правоохоронці виявили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки. Крім того, він-код автомобіля не відповідає запису в реєстраційному документі.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили підозрілий документ, а іномарку помістили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

Інший випадок стався на території Козелецької громади. 43-річний керманич пред’явив підозріле посвідчення водія. В інформаційних базах відсутня інформація про отримання посвідчення водія цією особою.

На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу відділення поліції №1 (селище Козелець) Чернігівського райуправління поліції для документування цього злочину. Підроблений документ поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 4 статі 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Ще статті по темі

Back to top button