Кримінал

У Чернігові за отримання хабара судитимуть інспектора слідчого ізолятора

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно молодшого інспектора Державної установи «Чернігівський слідчий ізолятор» в одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 1 ст. 368 КК України). Про це повідомляють у Чернігівській обласній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службовець у березні 2023 року одержав неправомірну вигоду в сумі 30 тис. грн за занесення на територію державної установи мобільних телефонів і їх передачу утримуваним особам.

Підозрюваного затримали безпосередньо під час спроби занесення заборонених предметів на територію установи. У процесі проведення обшуку було виявлено та вилучено 10 мобільних телефонів і грошові кошти.

Досудове розслідування здійснюється слідчими п’ятого слідчого відділу (з дислокацією у місті Чернігові) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button