Кримінал

У Чернігові затримали чоловіка, який вбив свою співмешканку

Поліцейські відділу кримінальної поліції Чернігівської відділу поліції ГУНП в Чернігівській області протягом доби розкрили вбивство 69-річної місцевої жительки.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

До чергової частини надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в одній з квартир обласного центру виявлено труп 69-річної жінки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівської відділу поліції. У вказаному помешканні правоохоронці виявили труп жінки з ножовим пораненням шиї.

Поспілкувавшись із сусідами та співмешканцем потерпілої, поліцейські визначили коло підозрюваних. При спілкуванні з правоохоронцями, цивільний чоловік загиблої плутався в своїх свідченнях, давав хибну інформацію, намагаючись заплутати слідство. Але після того, як було зібрано достатньо беззаперечних доказів, які свідчили про його причетність до вбивства, він у всьому зізнався.

Саме 50-річний співмешканець, в ході сварки, що виникла на ґрунті вживання значної кількості спиртного, завдав жінці не сумісних з життям травм.

Чоловік затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання, йому повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Триває слідство.

Ще статті по темі

Back to top button