Кримінал

У Чернігові затримали професійного кишенькового злодія

Поліцейські Чернігівського відділу поліції в продовж години вирахували та затримали чотирижди судимого кишенькового злодія, який поцупив гаманець у дідуся.

Вчора по обіді до Чернігівської поліції звернувся 78-річний мешканець міста і повідомив, що невідома особа, скоїла крадіжку гаманця з грошима в сумі 350 гривень, зникнення якого виявив після виходу з громадського транспорту.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце пригоди одразу прибули оперативники кримінальної поліції міста. Поліцейським в продовж години вдалося вирахувати та затримати зловмисника.

Ним виявився «старий знайомий» поліцейських. Це чотирижди судимий професійний кишеньковий злодій. Якого за останні три місяці затримували вже п’ять разів, але суд обирав йому запобіжний захід — особисте зобов’язання.

Наразі поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), карається обмеженням волі на  строк  до  п’яти  років  або позбавленням волі на той самий строк.

У зловмисника вилучено викрадений гаманець із грошима. Останній у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадені речі повернуто власнику. Його затримано згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідство триває.

Ще статті по темі

Back to top button