Кримінал

У Чернігові затримали серійного крадія

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського районного управління поліції викрили 28-річного зловмисника, причетного до серії крадіжок зі складів промислового підприємства в Чернігові. Чоловікові оголошено про підозру.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.
Наприкінці минулого року до поліції почали надходити повідомлення про крадіжки з одного з промислових підприємств у Чернігові. Невідомий крадій проникав до приміщень, ламаючи замки вхідних дверей. Зі складів зникали бухти з мідним кабелем, електромотори, інструменти і навіть металевий сейф.

У результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до крадіжок причетний 28-річний чернігівець. Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру у вчиненні крадіжок в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button