Кримінал

У Чернігові затримали торговця психотропами

Співробітники Чернігівського районного управління поліції викрили 37-річного місцевого мешканця, який збував партії психотропних речовин роздрібним наркодилерам. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Оперативники Чернігівської поліції отримали інформацію про те, що 37-річний мешканець Чернігова торгує забороненими речовинами (солями альфа-PVP). Причому «працює» не вроздріб, а виключно дрібним оптом: збуває психотропні речовини особам, які вже продають їх безпосереднім споживачам наркотиків.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник діяв дуже обережно: ретельно перевіряв своїх замовників, «перестраховувався», спілкувався виключно через зашифровані месенджери. Також він щоразу змінював спосіб передачі «товару» замовникам: то особисто в руки, то через «закладки».

Після чергового документування факту збуту партії психотропів поліцейські під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали наркодилера. У його автівці та гаражі відбулися невідкладні обшуки. Слідчі поліції вилучили речові докази злочинної діяльності наркоторговця.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції готує повідомлення зловмисникові про підозру за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут психотропних речовин, вчинений повторно. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування

Ще статті по темі

Back to top button