Кримінал

У Чернігові затримали водія «під кайфом»

Сьогодні вночі під час дії комендантської години патрульні поліцейські зупинили легковий автомобіль Renault. За кермом перебував 39-річний житель обласного центра.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Громадянин категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Одразу після зупинки кермувальник надав охоронцям порядку необхідні документи для перевірки. Поліцейські виявили, що, відповідно до Єдиної інформаційної системи Національної поліції, посвідчення на право керування транспортними засобами з такими серією та номером зареєстроване на іншу особу.

Сам громадянин позбавлений права керування за рішенням суду. Він двічі протягом року керував авто в стані сп’яніння. Термін позбавлення ще не сплив.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Також вони склали на чоловіка кілька адмінматеріалів: за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння, вчинене втретє протягом року) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) КУпАП.

Ще статті по темі

Back to top button