Кримінал

У Чернігові затримали водія «під кайфом» (Відеофакт)

У Чернігові днями на вулиці Василя Стуса екіпаж роти тактико-оперативного реагування помітив, як водій автомобіля ВАЗ-2101 порушив ПДР — не увімкнув покажчик повороту. Поліцейські подали кермувальнику сигнал про зупинку.

Про це повідомили у патрульній поліції Чернігівської області.

Від самого початку спілкування 26-річний водій помітно нервував та метушився. Йому повідомили причину зупинки та вказали на порушення правил дорожнього руху. Громадянин і його пасажирка (окрім них, у салоні авто більше нікого не було) вимагали надати докази порушення, при цьому водій чомусь намагався залишити місце зупинки транспортного засобу, не чекаючи, коли йому ці докази нададуть.

Докази правопорушення кермувальнику були надані. Виявилося, що він не має права керувати транспортними засобами відповідної категорії. Також інспектори помітили в чоловіка зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте він відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Також з’ясувалося, що того ж дня чоловіка вже зупиняли патрульні поліцейські за порушення ПДР. Під час поверхневої перевірки в нього виявили зіп-пакет із кристалічною речовиною, схожою на наркотичну.

Як результат, на громадянина склали всі відповідні адмінматеріали, виявлена речовина вилучена слідчим. Результат експертизи очікується.

Відео Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button