Кримінал

У Чернігові спіймали водія, який вчинив ДТП та залишив місце пригоди

Вчора, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Шевченка та Малиновського сталася дорожньо-транспортна пригода — зіткнулися легковики ГАЗ-3110 та Chery Amulet. ГАЗ з місця події одразу поїхав. За вказаною адресою направили один з патрульних екіпажів.

Авто, що залишило місце автопригоди, за орієнтуванням виявили на виїзді з міста. Легковик мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Керував ним 61-річний житель обласного центра.

Інспектори з’ясували, що водій ГАЗу, виїжджаючи на перехрестя вулиць з рухом по колу, не надав переваги Chery Amulet, який вже рухався цим колом.

Під час спілкування з кермувальником ГАЗу поліцейські помітили у нього видимі зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Інспектори склали на чоловіка низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Ще статті по темі

Back to top button