Кримінал

У Чернігові затримали водія, який вдруге сів нетверезим за кермо

Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що містом їздить автомобіль ВАЗ-21099 чорного кольору з реєстраційним номером чернігівського регіону, водій якого п’яний.

За деякий час на вулиці Ушинського один з патрульних екіпажів помітив транспортний засіб, марка, колір та номерний знак якого збігалися з орієнтуванням. Інспектори дали водієві ВАЗу звуковий сигнал зупинитися, що той і зробив.

Від самого початку спілкування патрульні помітили у водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час перевірки з’ясувалося, що 31-річний кермувальник рішенням суду позбавлений права керування транспортними засобами і не мав права сідати за кермо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна ДТП: ватнтажівка в’їхала в легковик, є загиблі (Фото)

Чоловік категорично відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку за присутності двох свідків.

Поліцейські склали на громадянина два адмінпротоколи: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння вчинене повторно) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Протягом ночі патрульні поліцейські виявили та задокументували ще 2 факти керування транспортними засобами особами, які були з ознаками сп’яніння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button