Кримінал

У Чернігові жінка вдарила  суперницю ножем у серце

Співробітники Чернігівського райуправління поліції розшукали та затримали 40-річну місцеву мешканку, яка через ревнощі завдала тяжких тілесних ушкоджень своїй знайомій. Ревнивицю поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

21 листопада до поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про отриманий виклик із приводу ножового поранення.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Чернігівського райуправління поліції.

Потерпіла пояснила поліцейським, що до неї приходила 40-річна знайома, яка з порога почала сварку на ґрунті ревнощів. Дійшло до того, що гостя схопила ніж і ним вдарила господиню в ділянку серця. Лише дивом потерпіла лишилася живою, її госпіталізували.

Із місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину та інші речові докази. Невдовзі оперативники розшукали ревнивицю, її затримано y порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Згідно з нею, зловмисниці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Ще статті по темі

Back to top button