Кримінал

У Десні затримали наркоділка – військового строкової служби

У ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій, а саме — контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки, 16 травня під час повторного збуту наркотичної речовини військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України був затриманий солдат строкової служби однієї з військових частин.

Затримання проводилось в порядку ст. 208 КПК України спільно із працівниками Козелецького відділу поліції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області під час збуту зловмисником психотропної речовини – амфетаміну цивільній особі на території 9 військового госпіталю (смт Десна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині правоохоронці затримали чоловіка, що збував наркотики

У процесі контролю за вчиненням злочину встановлено, що протиправна діяльність затриманого носила системний характер. З метою отримання доказів у кримінальному провадженні, першу оперативну закупівлю наркотичного засобу в зловмисника було проведено 8 травня поточного року, коли зловмисник збув цивільному раніше незаконно придбану ним психотропну речовину – амфетамін.

На даний час затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Джерело: прес-служба військової прокуратури

Центрального регіону України

Ще статті по темі

Back to top button