Кримінал

У Корюківському районі самовільно розпочали будівництво у межах охоронюваних зон

Органи прокуратури Чернігівської області не залишаються осторонь ситуації, що склалася на території Ушнянського старостинського округу Корюківського району Чернігівської області навколо облаштування суб’єктом господарювання системи крапельного поливу поля, яка викликала значний суспільний резонанс.

На сьогодні Корюківською окружною прокуратурою вже розпочато кримінальні провадження за фактами безгосподарського використання земель та самовільного будівництва споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці в межах охоронюваних зон (ст. ст. 254, 197-1 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух через залізничний переїзд поблизу Бобровиці буде перекрито на кілька днів

Слідство проводиться Корюківським РВП ГУНП в Чернігівській області за безпосередньої участі прокурорів окружної прокуратури.
На даний час за вказаними фактами проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії з метою фіксації кримінальних правопорушень та встановлення винних осіб, які порушили Закон.

Зокрема, проведено ряд оглядів місць події, допитуються посадові особи органів місцевого самоврядування та суб’єкта господарювання, вилучається документація для призначення необхідних експертних досліджень.

За результатами слідства буде надано відповідну правову оцінку діям винних осіб, про що і буде обов’язково поінформовано громадськість.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Корюківської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button