Кримінал

У Корюківці листоноша вкрала гроші, призначені на виплату субсидій у громадян

Працюючи листоношею в м. Корюківка, жінка, 1978 року народження, привласнила кошти, призначені для виплат п’ятьом громадянам похилого віку, та підробила документи.

Так, упродовж травня 2020 року, з метою особистого збагачення, листоноша відділення поштового зв’язку Корюківської філії Чернігівської дирекції АТ «Укрпошта» у відомості щодо виплати соціальних пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу, субсидій у грошовій готівковій формі, внесла шляхом власноручного проставлення підпису від імені одержувачів неправдиві дані про отримання п’ятьма громадянами виплат на загальну суму майже 9 тисяч гривень. У подальшому вказані грошові кошти, які були їй ввірені, привласнила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові двох операторів заправних станцій підозрюють у привласненні більше мільйона

Завдяки ж проведеним у ході досудового розслідування слідчим діям було зібрано достатньо доказів для повідомлення листоноші про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 3 ст. 191 (привласнення чи розтрата чужого майна, вчинене повторно) та ч. ч. 1, 3 ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, вчинені повторно).

Прокурором Корюківського відділу Менської місцевої прокуратури 25.12.2020 скеровано обвинувальний акт до суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button