Кримінал

У Ніжині п’яний водій на швидкості протаранив паркан

16 травня близько 7-ї ранку ніжинка Юлія стала свідком дорожньо-транспортної пригоди. Легковий автомобіль вилетів на тротуар та «зніс» огорожу. За словами Юлії, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння і це було помітно навіть неозброєним оком.

Представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко повідомила, що громадянин, 1989 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ-21111», рухався по вулиці Набережній у напрямку центру міста. Не дотримуючись безпечної швидкості руху, виїхав на праве узбіччя, де скоїв зіткнення із бордюром та металевим відбійником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині п’яний водій на “BMW” протаранив паркан

«У результаті зіткнення автомобіль було пошкоджено. При виїзді на місце ДТП слідчо-оперативної групи було встановлено, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, адже прилад для обстеження показав значно більше ніж допустима позначка в 0,2‰ проміле», – розповіла вона.

Зважаючи на це, водія було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 130 ч. 1 КУпАП – керування транспортним засобом у стані сп’яніння, – та складено протокол.

Також за допущену дорожньо-транспортну пригоду, за ст.. 124 КУпАП, водія було відсторонено від керування автотранспортом. Тілесних ушкоджень ні водій, ні пасажири не отримали».

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button