Кримінал

У Ніжині п’яний водій збив жінку

3 жовтня у м. Ніжині сталася чергова ДТП за участі п’яного водія Попри те, що було лише пів на одинадцяту ранку, 32-річний місцевий житель уже встиг добряче «заправитися» алкоголем до стану 1,8 проміле (!), після чого не придумав нічого кращого, ніж сісти за кермо свого ВАЗ 21099.

Їдучи по одній із вулиць м. Ніжина, він збив 50-річну жінку-пішохода, яка йшла назустріч по узбіччю дороги. Від наїзду автомобіля жінка отримала травми голови та поперекового відділу хребта, була доставлена до лікарні.

Про це повідомляють у секторі моніторингу Ніжинського відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яний і без прав: на Чернігівщині за смертельну ДТП – 8 років позбавлення волі

Чоловіка також відвезли слідом за потерпілою, але не для надання медичної допомоги, а для відібрання зразків крові для аналізу, адже він мав всі ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Наразі слідчими розпочато кримінальне провадження.

Автомобіль вилучено, призначено низку експертиз. У цьому випадку, на щастя, життю потерпілої нічого не загрожує, але статистистика ДТП по країні не втішна. Водії продовжують сідати за кермо напідпитку, продовжують влаштовувати перегони, милуючись стрілкою на спідометрі та забуваючи про безпеку навколишнiх і свою власну.

Поліція закликає виконувати Правила дорожнього руху! Ті, хто потрапляв у аварію, відчував на собі їх важливість. Ціна за таку науку надзвичайно висока: скалічене здоров’я, роки лікування та реабілітації, знищене майно. Не ігноруйте! Бережіть себе і навколишнiх!

 

71881978_2531389170287885_7089320984972361728_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button