Кримінал

У Носівці поліція виявила гральний заклад (Фото)

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що в райцентрі всупереч вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» працює комп’ютерний гральний заклад.

Про це ЧЕline e cекторі комунікації поліції Чернігівської області за матеріалами Управління захисту економіки в Чернігівській області ДЗЕ Національної поліції України.

Працівники управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з працівниками Носівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області викрили гральний заклад, який функціонував у приміщенні ломбарду.

Двоє родичів організували та проводили азартні ігри всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» на комп’ютерах-симуляторах.

В ході санкціонованого обшуку поліція виявила та вилучила 7 комп’ютерів та мобільний телефон. Також проведено обшук за місцем мешкання організаторів незаконного бізнесу, де виявлено та вилучено системний блок комп’ютера та документацію, яка свідчить про діяльність грального закладу.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (заняття гральним бізнесом) — карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Поліція звертається до громадян не стояти осторонь боротьби із гральним бізнесом і закликає повідомляти про будь-які відомі їм факти діяльності грального бізнесу, в тому числі і на умовах анонімності.

Ще статті по темі

Back to top button