Кримінал

У поліції не коментують перебігу справи вбивства подружжя на пляжі

У серпні місто сколихнула новина про вбивство чоловіка і жінки, які відпочивали на березі Десни поблизу пішохідного мосту.

За гарячими слідами поліція затримала двох чоловіків, які заволоділи автомобілем вбитого подружжя. Під час обшуку в них була виявлена та вилучена зброя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасника шоу «Х-Фактор» із Чернігівщини посадили у в’язницю за вбивство

Чоловіків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із можливою конфіскацією майна. Також відкрито провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Максимальна санкція покарання – довічне позбавленням волі.

Про те, як нині просувається перебіг справи, ми поцікавилися в речниці ГУНП у Чернігівській області Юлії Ковтун. Проте надати коментарі в пресслужбі відмовились, посилаючись на те, що інформація може нашкодити розслідуванню. Щоправда, пообіцяли дати відповідь на офіційний запит.

Тож поки готуємо запит на ім’я Едуарда Альохіна, сподіваємось, що слідство вважатиме за потрібне поінформувати громадськість і не залишить наші запитання без відповіді.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button