Кримінал

У поліції розкрили подробиці загибелі 27-річної жінки

Нещодавно ми інформували вас про загибель 27-річної жительки Прилук Людмили Вольвич. За інформацією, наданою сестрою покійної, відомо, що під час операції, яку проводили місцеві лікарі Прилуцької ЦМЛ, загинула її 27-річна сестра Людмила Вольвич. Зі слів жінки зрозуміло, що, на думку родини покійної, причиною смерті стала лікарська халатність.

«Цим повідомленням я офіційно повідомляю і хочу надати розголосу: прилуцькі лікарі вбили мою сестру».

Поліція Чернігівської області розкрила подробиці справи: «8 листопада із заявою до поліції звернулася 36-річна прилучанка, яка повідомила, що під час проведення операції в приміщенні медичного закладу м. Прилуки померла її 27-річна сестра.

У своїй заяві до місцевого підрозділу поліції жінка зазначила, що її сестра була здоровою та не скаржилася на стан свого здоров’я, а також що операція мала суто косметичний характер. Причиною смерті жінки, на думку заявниці, є дії працівників лікарні під час проведення ними зазначеної операції.

За результатами розгляду заяви, слідчі поліції одразу внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а саме – за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 140 КК України, тобто «Неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником», і розпочали досудове розслідування.

Того ж дня з метою встановлення істини в розпочатому кримінальному провадженні було проведено необхідні первинні слідчі дії, які тривають і нині. Призначені експертні дослідження.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Прилуцька окружна прокуратура», – зазначили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button